Over ons

Laten we eerst maar eens even kennismaken!

Mijn naam is Patrick Houthuyzen en ik ben de chauffeur die jullie dag op het gebied van het trouwvervoer compleet gaat maken. Altijd in voor een praatje en voor een lach. Maar op de juiste momenten uiteraard discreet op de achtergrond. Mijn vrouw Regina helpt ook mee waar het kan en zal ook aanwezig zijn op beurzen waar jullie ons tegen kunnen komen.

Voordat jullie grote dag is aangebroken, gaan we samen alles doornemen en al jullie wensen op een rijtje zetten. Indien gewenst denk ik mee en probeer ik wat advies te geven over dingen waar jullie door alle opwinding misschien niet aan denken. Op de trouwdag zelf willen we natuurlijk niet meer voor verrassingen komen te staan.

Ik ben al mijn leven lang een groot liefhebber van auto's en het moge duidelijk zijn dat ik een passie voor het merk Lexus heb. En hoe leuk is het om dit dan te mogen delen met mensen, die ook nog eens 1 van de mooiste dagen van hun leven vieren!

Samen met mijn vrouw Regina run ik in het dagelijks leven AGA Gordijnen Atelier in Klazienaveen, een speciaalzaak in raam- en vloerbekleding en gordijnconfectie. Dus mochten jullie als kersvers bruidspaar ook nog zoekende zijn naar gordijnen, binnenzonwering en/of vloerbedekking, dan zijn jullie van harte welkom in onze showroom aan de Koriander 15 in Klazienaveen.

Als laatste wil ik jullie hartelijk danken voor jullie bezoek en ik hoop natuurlijk deel te mogen uitmaken van de grote stap naar jullie toekomst samen. Ik zal in ieder geval zorgen dat het jullie voor wat betreft het trouwvervoer en alles wat daarbij hoort aan niets ontbreekt!


Met vriendelijke groet,

Patrick