Lexus NX300h F-Sport

De Lexus NX300h is een hippe Sports Utility Vehicle. Een heel ander model dan de LS600h, maar ook een bijzondere en opvallende verschijning. Ook deze Lexus is uitgevoerd in de F-Sport uitvoering.

De NX300h heeft strakke lijnen en een bijpassend onderstel. Hij is net even wat stugger dan de LS600h, maar dat hoort bij het model. De instap is uiteraard wat hoger.

Ook bij deze auto is er achterin voldoende ruimte aanwezig. De rugleuning van de achterbank kan versteld worden, waardoor er even een momentje van rust gepakt kan worden.

Ook in de NX300h kan er geluisterd worden naar jullie eigen muziekvoorkeur.

Met deze Lexus zijn jullie verzekerd van een heerlijke rit en een bijzondere ervaring. Klik hier om een reserveringsaanvraag te doen!


Prijs per dag:
De prijs voor een hele dag (maximaal 8 uur) is € 395,- Dit is inclusief 100 vrije kilometers, gerekend vanaf standplaats Klazienaveen. Daarna is het slechts € 0,50 per kilometer.

Prijs per uur:
De prijs per uur (met een minimum van 2 uur) is € 75,- Dit is inclusief 100 vrije kilometers, gerekend vanaf standplaats Klazienaveen. Daarna is het slechts € 0,50 per kilometer.