Lexus LS600h F-Sport

Onze grote trots: Het vlaggenschip van Lexus, de LS600h. Wij hebben hem in de F-Sport uitvoering. Nog steeds uitermate comfortabel, maar dan met een sportief tintje. In deze uitvoering zelfs de enige in Nederland!

De auto heeft een lengte van 5.09 meter, wat resulteert in een zee van ruimte. Niet alleen voorin, maar juist ook op de belangrijkste plek van een trouwauto: de achterbank. Hoe groot de jurk ook is, de bruidjes kunnen hem altijd kwijt. En is toch wat meer ruimte gewenst? Met 1 druk op de knop kan de rechtervoorstoel vanaf de achterbank naar voren worden geschoven.

Motorisch gezien is het ook geen kinderachtige jongen. Een 5.0 liter V8 in combinatie met een elektromotor zorgt voor gecombineerd vermogen van 445 pk. Verder is de auto voorzien van luchtvering, zodat jullie heerlijk tot rust kunnen komen. De muziek kan afgestemd worden aan jullie wensen (lang leve Spotify Premium!).

Met deze Lexus zijn jullie verzekerd van een heerlijke rit en een bijzondere ervaring. Klik hier om een reserveringsaanvraag te doen!


Prijs per dag:
De prijs voor een hele dag (maximaal 8 uur) is € 495,- Dit is inclusief 100 vrije kilometers, gerekend vanaf standplaats Klazienaveen. Daarna is het slechts € 0,50 per kilometer.

Prijs per uur:
De prijs per uur (met een minimum van 2 uur) is € 95,- Dit is inclusief 100 vrije kilometers, gerekend vanaf standplaats Klazienaveen. Daarna is het slechts € 0,50 per kilometer.