Lexus GS300 T3

Een klassieke Lexus, bestaat dat? In theorie misschien wel, want met een geboortedatum van 09-01-1995 gaat dit beestje al een tijdje mee.

Het eerste model waar Lexus mee op de markt kwam was de LS400, de voorloper van onze LS600h. Als tweede model kwam het merk met de GS300. Op de markt gebracht als "kleine" Lexus. Daar waar de LS 5.005 meter langt was, was de GS "slechts 4.965 groot.

De GS is altijd het wat sportievere model geweest. Onze uitvoering is de T3, welke nog iets meer gericht is op sportiviteit. Een beetje de F-Sport van vroeger. Grote wielen, verlaagd en een wat ruiger geluid maakt dat deze iets minder beschaafd is dan de standaard uitvoering. Met zijn 3.0 L 6-cilinder lijnmotor is het technische gedeelte ook dik in orde.

De auto is nog steeds een bijzondere verschijning en voor de liefhebber een prachtige trouwauto. Voor het bruidspaar dat geen witte trouwauto wil, maar wel een Lexus.

Met deze Lexus zijn jullie verzekerd van een heerlijke rit en een bijzondere ervaring. Klik hier om een reserveringsaanvraag te doen!


Prijs per dag:
De prijs voor een hele dag (maximaal 8 uur) is € 295,- Dit is inclusief 100 vrije kilometers, gerekend vanaf standplaats Klazienaveen. Daarna is het slechts € 0,50 per kilometer.

Prijs per uur:
De prijs per uur (met een minimum van 2 uur) is € 55,- Dit is inclusief 100 vrije kilometers, gerekend vanaf standplaats Klazienaveen. Daarna is het slechts € 0,50 per kilometer.